Investim in dezvoltarea produselor concepute special pentru sanatatea voastra.
echipa Farmavex
Cine suntem?

Suntem o echipă formată din specialiști și ne dorim să aducem calitate pe piața din România, pentru a câștiga încrederea clienților noștri, oferind un produs premium la un preț competitiv! Vă invităm să descoperiți produsele companiei noastre și așteptăm părerile dumneavoastră, deoarece feedback-ul clienților este ingredientul secret care ne-a ajutat să îmbunătățim produsele până la cel mai înalt nivel!

Urmariti-ne si pe Social Media, unde postam diferite noutati si produse noi pe care le vom lansa. In acelasi timp, profitati de promotiile active si de reducerile de pret.

Viziune

Misiunea noastra

Farmavex se indreapta spre un viitor stralucit. Dorim sa avem un numar cat mai mare de produse bio, fara sa ne abatem de la calitate.

Pentru ca suntem visatori si avem incredere in fortele noastre, in curand vom avea un portofoliu bogat cu produse de calitate pe care le puteti achizitiona direct de la noi sau prin intermediul partenerilor nostri. Multumim pentru increderea acordata!

Investim constant in produse bio care sa ajunga pe piata romaneasca. Misiunea noastra este de a promova produse de calitate si de a-i face pe beneficiari sa inteleaga importanta tratamentelor naturiste.

Sunteti revanzator sau doriti un parteneriat cu noi ? Ne puteti contacta si cu siguranta vom gasi o cale perfecta de a colabora.

Intr-adevar un produs eficient si raport calitate – pret foarte bun.

Melania Ene

Client Farmavex

I rarely write reviews for products but with the EngoCreative, I am more than grateful. The site is fully customizable and you can really feel like playing while designing the site!

JONATHAN VANCE

CEO & Founder

I rarely write reviews for products but with the EngoCreative, I am more than grateful. The site is fully customizable and you can really feel like playing while designing the site! Thanks again for having made such a convenient, yet fully-functional theme.

JONATHAN VANCE

CEO & Founder

I rarely write reviews for products but with the EngoCreative, I am more than grateful. The site is fully customizable and you can really feel like playing while designing the site!

JONATHAN VANCE

CEO & Founder
Am incercat uleiul de argan de la mai multe companii si pot spune ca acest produs este diferit. Alta textura , alta calitate. Este absobit in piele foarte repede. Voi recomanda acest produs. Multumesc

Melania S Istrate

Client